top of page

mindful coaching

Automatische patronen; de onbewuste kracht achter onze reacties.

 

We zijn ons er vaak niet van bewust, maar automatische patronen bepalen voor een groot deel hoe we reageren op en omgaan met de gebeurtenissen in ons leven. We denken dat we vooral geleid worden door onze gedachten, maar onbewust spelen ons lichaam, zenuwstelsel en emoties een minstens zo belangrijke rol. 

Mindful coachen is een effectieve manier om meer bewustzijn te ontwikkelen van deze automatische patronen en reacties in je lichaam, zenuwstelsel en emoties. Bewustwording van lichamelijke signalen, gevoelens, gedachten en gedrag, geeft je een beter begrip hoe ze elkaar beïnvloeden.

Bewustzijn helpt je om pijnlijke ervaringen te verwerken en effectiever met emoties en problemen om te gaan. Het resultaat is meer veerkracht samen met een rustige en heldere geest, waarmee je stress beter kan opvangen.

Als mindful coach help ik je graag om deze vaardigheden te ontwikkelen, zodat je in staat bent om meer in balans te komen en beter om te gaan met de uitdagingen in het leven. Samen werken we aan het verkennen en begrijpen van je automatische patronen, en hoe deze je gedrag en reacties beïnvloeden. 

Ik zal je verschillende oefeningen en technieken leren die je helpen om meer in het moment te leven, bewuste keuzes te maken en jezelf te accepteren zoals je bent. Hierdoor kun je groeien en veranderen op een manier die past bij jouw behoeften en doelen. Een hoog stressniveau te vermijden en in plaats daarvan te focussen op het vinden van meer rust, ontspanning en het in contact blijven met jezelf.

Als dit je goed vind klinken,  neem dan contact met me op. Samen kunnen we werken aan een gezonde en vervullende toekomst.

neuro-sensitieve coach en trainer

Adres

Vlietweg 15

2266KA Leidschendam

telefoon

06-38190979

Email

Connect

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page