top of page
7d453ad3-d370-42b7-b604-e8102ff0cc40_edited.jpg

Tweedaagse retraite:
Verstillen, verzachten, vertragen!
Zaterdag 6 juli en zondag 7 juli

 

Ben jij ook zo toe aan tijd voor jezelf? Ren je jezelf in het dagelijks leven volledig voorbij en slokken je werk, je gezin, en andere dingen je tijd volledig op?

Dan hebben wij goed nieuws.

Je kunt namelijk je batterij weer helemaal opladen tijdens een fantastisch weekend zodat je ontspannen aan je welverdiende zomervakantie kunt beginnen.

 

Want wij, Jacqueline en Petra hebben voor jou een heerlijke retraite georganiseerd op een prachtige locatie gelegen in de Achterhoek. Op de logeerderij Het Landleven, gelegen op het terrein van een melkveebedrijf, hebben we een woonhuis en ook een buitensauna en hottub tot onze beschikking. De logeerderij ligt in het buitengebied van Vragender, midden in het groen, waar het heerlijk vertoeven is. Op deze plek kun je weer even helemaal ont- en opladen.

 

We nemen je mee in het NU en met liefdevolle aandacht begeleiden we je terug naar jezelf zodat je weer kunt voelen wie je in essentie bent. Even geen ballast voelen, niet zorgen voor de ander, maar echt even met je volle aandacht bij jezelf zijn.

 

Het programma zal bestaan uit bewegingsoefeningen om je te helpen ontspannen en je zenuwstelsel te reguleren, meditaties, minfulness, een stiltewandeling, ademhalingsoefeningen, ruimte voor jezelf en natuurlijk heerlijk eten en ’s-avonds een kampvuur en hottub voor de liefhebber. Het middagprogramma zal voornamelijk in stilte zijn.

 

Voel jij een JA, ik gun mezelf een heerlijk weekend om mezelf innerlijk te voeden en op te laden, meld je dan aan via onderstaande link:

 

Heb je nog vragen, voel je vrij om contact op te nemen met 1 van ons.

We vertellen je graag meer en kijken ernaar uit je te ont-moeten.

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar micoja.jacqueline@gmail.com of  mail@petrablok.nl

 

Lieve groet Petra en Jacqueline

Wat kun je verwachten: De retraite is voor jou als je: Je thuis wilt komen bij jezelf. Je uit je hoofd en naar je hart wilt. Je van overleven naar leven wilt. Je je bewustzijn wilt vergroten. Je het verlangen voelt tijd voor jezelf te maken. Je meer aanwezig wil zijn in het nu. Je meer verbinding met jezelf en anderen wilt voelen. Je meer ontspannen wilt leven.

Programma; Deze wordt momenteel nog verfijnd en komt zo snel mogelijk online. Sorry voor de vertraging.

Extra individuele lichaamsbehandeling: Je kunt je inschrijven voor een behandeling van een half uur. Je neemt plaats op een massagetafel met je kleding aan. Makkelijke (niet heel wijde) kleding zoals bijvoorbeeld een legging of spijkerbroek is handig). Middels zachte specifieke manuele technieken zul je meer aanwezigheid in je lichaam ervaren. Dit beinvloedt op een positieve manier je stressregulatie, zorgt voor meer stressbestendigheid, en reguleert de aanmaak van stresshormonen. Je ademhaling zal dieper worden en je zult meer ontspanning ervaren.

Accommodatie De retraite “Vertragen, verstillen, verzachten” wordt gehouden in de logeerderij “Het landleveven” in het buitengebied van Vragender. Hier in de achterhoek staat de logeerderij op het landgoed Het Hoge Meien, alwaar nog een melkveebedrijf actief is. Naast melkkoeien, Friese paarden lopen er nog allerlei ander boerderijdieren los rond. Vanuit het landgoed loop je zo het groen in en maak je de mooiste wandelingen. Een perfecte plek om rust en ruimte te ervaren. De accommodatie zelf is al vakantiewoning gebouwd, maar bevat genoeg ruimte om onze retraite vorm te geven. De benedenruimte zal als retraiteruimte ingericht worden, hier bevindt zich ook de douche en er is een aparte wc. Over de gehele woning boven bevindt zich de slaapruimte. De logeerderij heeft een grote tuin met een eigen hottub waarin je tijdens de retraite lekker in kunt relaxen.

Waar slaap je: De slaapruimte is op de bovenverdieping. Er staan drie éénpersoonsbedden met een kamerscherm ertussen. Zo maak je eigen plekje voor de nacht. Ook staat er één tweepersoonsbed, mocht je met z’n tweeën komen, kan je hier aanspraak op maken. Een ander mogelijkheid is om lekker in de buitenlucht te slapen. In de ruime tuin is er plek om je eigen tent op te zetten. Heb je geen tent en wil je toch in een tent slapen, neem dan contact met ons op over deze optie.

Wat zijn de kosten: Het hele weekend kost je 250 euro inclusief. Annulering kan tot drie weken voor aanvang retraite. Bij twee weken brengen we 50% in rekening, daarna is annuleren niet meer mogelijk.

Inclusief: De kosten voor de retraite zijn ‘all-in” en betreffen Één overnachting Het hele programma onder professionele begeleiding 30 minuten individuele behandeling Alle maaltijden Koffie en thee Lekkere tussendoortjes Gebruik van sauna en hottub Kampvuur

hottub

Wie zijn wij; Petra Blok en Jacqueline Wielens zijn onze namen, maar wie zijn dat? Deze website is van Jacqueline en je kan hier over mij lezen. Petra heeft het volgende geschreven: In 2000 begon mijn reis echt. Ik verloor mijn moeder, beviel 2 maanden later van mijn eerste kindje en kwam toen op de ic terecht met multi orgaan falen. Ik kwam in de overleefstand, en wist niet meer hoe ik kon voelen. Allerlei opleidingen volgden. Mijn zielsmissie is om vanuit een veilige verbinding met mezelf en anderen mijn pure ik te leven. Hierdoor komen de mooiste verbindingen van hart tot hart tot stand. Ik begeleid heel graag vrouwen in hun reis naar heling, vanuit het hoofd naar je hart. Van overleven naar leven. Van opgave naar overgave. Het brengt zoveel moois als je leert ontspannen in het moment, kunt voelen wat je nodig hebt, kunt opmerken waar spanning op zit. Er komt dan ruimte, lichtheid, joy. Terwijl ook de schaduwkant gezien mag worden. Want juist daar zit de groei. Daarmee kunnen zijn, erop vertrouwen dat daardoor heen gaan niet zorgt voor een crash of burnout, maar juist een mogelijkheid brengt om te groeien. Ik zie het leven als een reis waarin we elke dag opnieuw mogen groeien. Ook als het pijn doet. Door te verzachten, niet zo hard te oordelen over jezelf, ontstaat er zelfliefde, zelfzorg en kun je het leven vieren. Ik groei nog elke dag. Heb je zin om mee te groeien??

bottom of page